Gyula
Magyarország


7.225 Ft-tól
Fő/ éj

Tenerife
Spanyolország


33 900 Ft-tól
Fő/7 éj

Harkány
Magyarország


5 400 Ft-tól
Fő/ éj

Visegrá...
Magyarország


6 200 Ft-tól
Fő/ éj

Szoba típusa:
Érkezés:
Éjszakák száma:
Szobák száma:
Személyek száma (szobánként):
Az Ön neve: Email címe: Telefonszáma:
Megjegyzés:


Tisztelt Utasunk!

Az ajánlatban szereplő ár, az Ön által kiválasztott paramétereknek megfelelő, előzetesen kalkulált végösszeg, amely tartalmazza az összes felmerülő egyéb díjat és illetéket). Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, a LEFOGLALOM gombra kattintva véglegesítheti foglalását. Ezt követően munkatársaink ellenőrzik, hogy a szállásadó rendelkezik-e az Ön által kiválasztott időpontban szabad hellyel, majd 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot és további tájékoztatást nyújtanak a fizetéssel, illetve utazással kapcsolatos egyéb technikai információkról.
Tájékoztatjuk, hogy a szolgáltatás megrendelését (lefoglalását) követően, a 281/2008. (XI. 28.) Korm. rendelet 8. § (8) bek. felhatalmazása alapján, az Utas elállása esetén bánatpénz követelhető, melynek mértéke a következő:
az utazás megkezdését megelőző 60.-45. nap közötti elállás esetén a részvételi díj 30%-a
az utazás megkezdését megelőző 44.-31. nap közötti elállás esetén a részvételi díj 70%-a
az utazás megkezdését megelőző 30.-21. nap közötti elállás esetén a részvételi díj 90%-a
az utazás megkezdését megelőző 20 napon belüli elállás esetén a részvételi díj 100%-a

A Go Solutions Group Kft., vagy a teljes részvételi díj befizetése ellenében az utazási szolgáltatás(ok) igénybe vételére jogosító dokumentumot, „Részvételi jegy”-et (Vouchert), repülő utak esetében egy visszaigazolást juttat el az Utas részére, az Utas által megjelölt elérhetőségek valamelyikére. Ez a dokumentum minden esetben tartalmazza az Utas által megadott személyes adatokat, a foglalás tárgyát képező szolgáltatás részletes feltételeit, különösen, de nem kizárólagosan a fizetési feltételeket, illetve lemondási feltételeket. A foglalási visszaigazolás az utazási szerződés elválaszthatatlan részét képezi. A kiállított Részvételi jegy felhatalmazza az Utasokat az előre megfizetett szolgáltatások igénybe vételére, pontosan úgy, ahogy az a Részvételi jegyen meg van határozva egy konkrét szálláshelyre, tartózkodási időre és szolgáltatás típusra vonatkozóan. Minden további személyes költséget (mint például: telefonszámlát, mosási díjat, szobaszervizt, stb. illetve ha az Utas a Go Solutions Group Kft. ajánlatában nem szereplő szolgáltatást, fakultatív programot vesz igénybe), köteles az Utas a helyszínen, közvetlenül az adott szolgáltatónak megfizetni. Tájékoztatjuk, hogy szállásfoglalás esetén, a kereskedelmi szálláshely igénybevételéről szóló szerződés közvetlenül az Utas és az adott szálláshely között jön létre. Ennek megfelelően a Go Solutions Group Kft. nem felel a foglalás esetleges visszautasításáért, a hiányos, vagy nem határidőre teljesített szállodai szolgáltatásokért.

Belföldi utak

Külföldi utak

Népszerű úticélok

Belépési útmutató

• Belépéshez kérjük, hogy kattintson az „Utazási Kártya ügyfélkapu” mezőre
• Az ezt követően megjelenő mezőkbe írja be a kártyabirtokos nevét és egyedi azonosítóját
• A „Kártyabirtokos” mezőbe minden esetben a kártyán szereplő név, vagyis a kártyabirtokos neve kerül (szóközzel elválasztva)
• Az „Azonosító” mezőbe a kártyabirtokos egyedi Go azonosítója kerül (hat számjegy)
• Végezetül kattintson a „Belépés” gombra