Gyula
Magyarország


7.225 Ft-tól
Fő/ éj

Tenerife
Spanyolország


33 900 Ft-tól
Fő/7 éj

Harkány
Magyarország


5 400 Ft-tól
Fő/ éj

Visegrá...
Magyarország


6 200 Ft-tól
Fő/ éj

Royal Club Hotel **** Visegrád

A négycsillagos, 49 klimatizált szobával illetve apartmannal rendelkező Royal Club Hotel a Dunakanyar egyik legszebb részén, a történelmi emlékeket őrző Visegrád központjától 400 méter távolságra található a Dunára, Dunakanyarra, Fellegvárra néző panorámával. A szálloda udvarház jellegű elrendezésével is a családias, bensőséges, klub jellegű életérzést kívánja sugallni, amelynek a szálloda személyzete is szeretne megfelelni, és nagy szeretettel várja kedves vendégeinket akár hosszabb, akár rövidebb idejű felfrissülésre és kikapcsolódásra. A szállodai szolgáltatásokon kívül többek között a közelben lévő termál-gyógyfürd...


További részletek

Legkedvezőbb ár:

Ajánlat elérhetősége:igen

A rendszerünkben elérhető információk folyamatosan változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékunk ellenére is előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak. Ennek megfelelően fenntartjuk a jogot, hogy ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. A megadott árak tájékoztató jellegűek és a szabad férőhelyek függvényében, időszaktól függően bizonyos mértékben változhatnak!

További információk

A négycsillagos, 49 klimatizált szobával illetve apartmannal rendelkező Royal Club Hotel a Dunakanyar egyik legszebb részén, a történelmi emlékeket őrző Visegrád központjától 400 méter távolságra található a Dunára, Dunakanyarra, Fellegvárra néző panorámával. A szálloda udvarház jellegű elrendezésével is a családias, bensőséges, klub jellegű életérzést kívánja sugallni, amelynek a szálloda személyzete is szeretne megfelelni, és nagy szeretettel várja kedves vendégeinket akár hosszabb, akár rövidebb idejű felfrissülésre és kikapcsolódásra.
A szállodai szolgáltatásokon kívül többek között a közelben lévő termál-gyógyfürdő, a szabadidő eltöltését szolgáló különféle lehetőségek (nyári bob-pálya, panoráma kötélpálya, palotajátékok, lovagi torna bemutatók, golfpálya, teniszpálya, műfüves és hagyományos focipálya stb.), valamint a környező hegyek, illetve a főváros és a Dunakanyar többi településének közelsége nyújthat további élményeket.

A kedvezményes ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
reggeli
wellness részleg használata
külső medence /szezonálisan/
belső medence
meleg vizes hidromasszázs medence
gyermekmedence
infra és finn szauna
himalájai kristálysó relaxációs szoba
Kneipp taposómedence


Térítés ellenében igénybe vehető további szolgáltatások:
gyógyító, relaxációs, kozmetikai kezelések
golfszimulátor
wellness kezelések
wifi, internet sarok
Medical-wellness programok
masszázs
kültéri őrzött parkoló (700 Ft/éj)
étterem, drinkbár
wellness drinkbár
szobaszerviz
a vendégeknek lehetőségük van a háziállatjukat is magukkal vinni, melynek összege 4000 Ft/éj

További információk:
Az idegenforgalmi adót (410 Ft/fő/éj) a helyszínen érkezéskor kell kiegyenlíteni. A szobákat 14 h-tól lehet elfoglalni és a távozás napján legkésőbb 10 h-ig kell elhagyni. A csomagok árai ünnepnapokon a fentiektől eltérhetnek, továbbá több csomag összevonása esetén felárat számítunk fel.

Gyermek árak:
0-3 év között nem fogadnak
3-6 év között ingyenes
6-12 év között 3.400 Ft/fő/éj
12 éves kortól 6.900 Ft/fő/éj
6 éves korig a félpanzió 0 Ft
6-12 év,félpanzióval 4.400 Ft/fő/éj
12 évtől, félpanzióval 8.900 Ft/fő/éj

Elhelyezés:
Elhelyezés: Egy légterű, franciaágyas, klimatizált apartmanokban, amelyek LCD televízióval, telefonnal, hűtőszekrénnyel, széffel és internet csatlakozási lehetőséggel (wifi) rendelkeznek.

Foglaláshoz lépjen be !

Belépési útmutató

• Belépéshez kérjük, hogy kattintson az „Utazási Kártya ügyfélkapu” mezőre
• Az ezt követően megjelenő mezőkbe írja be a kártyabirtokos nevét és egyedi azonosítóját
• A „Kártyabirtokos” mezőbe minden esetben a kártyán szereplő név, vagyis a kártyabirtokos neve kerül (szóközzel elválasztva)
• Az „Azonosító” mezőbe a kártyabirtokos egyedi Go azonosítója kerül (hat számjegy)
• Végezetül kattintson a „Belépés” gombra