Gyula
Magyarország


7.225 Ft-tól
Fő/ éj

Tenerife
Spanyolország


33 900 Ft-tól
Fő/7 éj

Harkány
Magyarország


5 400 Ft-tól
Fő/ éj

Visegrá...
Magyarország


6 200 Ft-tól
Fő/ éj

Aqua Hotel Gyula*** Superior

A Gyula szívében található hotel új külsővel és egyedi hangulatú belső kialakítással várja vendégeit. A Várfürdő közvetlen közelében lévő Aqua Hotel*** Superior ideális helyszín a pihenésre, felüdülésre vágyó vendégeinknek, továbbá családbarát szállodaként egy jelentős egyedi kialakítású játszórésszel is bővült, amely a gyermekeket egy csodás mesevilágba varázsolja.A Gyulai Várfürdő az alföld egyik legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője, mely 19 medencéjével a Magyar Fürdőszövetség által minősített legmagasabb kategóriájú, négycsillagos strand- és gyógyfürdő. Az aktív kikapcsolódást kedvelő ve...


További részletek

Legkedvezőbb ár:

Ajánlat elérhetősége:igen

A rendszerünkben elérhető információk folyamatosan változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékunk ellenére is előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak. Ennek megfelelően fenntartjuk a jogot, hogy ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. A megadott árak tájékoztató jellegűek és a szabad férőhelyek függvényében, időszaktól függően bizonyos mértékben változhatnak!

További információk

A Gyula szívében található hotel új külsővel és egyedi hangulatú belső kialakítással várja vendégeit. A Várfürdő közvetlen közelében lévő Aqua Hotel*** Superior ideális helyszín a pihenésre, felüdülésre vágyó vendégeinknek, továbbá családbarát szállodaként egy jelentős egyedi kialakítású játszórésszel is bővült, amely a gyermekeket egy csodás mesevilágba varázsolja.A Gyulai Várfürdő az alföld egyik legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdője, mely 19 medencéjével a Magyar Fürdőszövetség által minősített legmagasabb kategóriájú, négycsillagos strand- és gyógyfürdő. Az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégek részére Gyula városa és környéke kínál számos látnivalót és programlehetőséget.
A kedvezményes ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
büféreggeli
félpanziós vacsora
wellness használat finn szauna

Térítés ellenében igénybe vehető további szolgáltatások:
különböző masszázsok
étterem, bár
klíma
Fürdőköntös 600,-Ft/db/mosatás
fürdőbelépő Várfürdőbe(recepción történő megváltás esetén napi 2x ki- és belépésre jogosít)
parkolás (850 Ft/éj/gépkocsi)
fakultatív programok

További információk:

Az idegenforgalmi adót (450 Ft/fő/éj) és az esetleges felárakat a helyszínen, a recepción kell kiegyenlíteni. A szobákat 14h-tól lehet elfoglalni és a távozás napján legkésőbb 10h-ig kell elhagyni.

Gyermek felárak reggelivel (helyben fizetendő):
0-3 év között nem fogadnak
3-14 év között 4.950 Ft/fő/éj
14 éves kortól 6.750 Ft/fő/turnus

Foglaláshoz lépjen be !

Belépési útmutató

• Belépéshez kérjük, hogy kattintson az „Utazási Kártya ügyfélkapu” mezőre
• Az ezt követően megjelenő mezőkbe írja be a kártyabirtokos nevét és egyedi azonosítóját
• A „Kártyabirtokos” mezőbe minden esetben a kártyán szereplő név, vagyis a kártyabirtokos neve kerül (szóközzel elválasztva)
• Az „Azonosító” mezőbe a kártyabirtokos egyedi Go azonosítója kerül (hat számjegy)
• Végezetül kattintson a „Belépés” gombra