Gyula
Magyarország


7.225 Ft-tól
Fő/ éj

Tenerife
Spanyolország


33 900 Ft-tól
Fő/7 éj

Harkány
Magyarország


5 400 Ft-tól
Fő/ éj

Visegrá...
Magyarország


6 200 Ft-tól
Fő/ éj

Regency Resorts

Tenerife Tenerife, a Kanári-szigetek egyik szigete, La Gomera és Gran Canaria között helyezkedik el, 300 km-re nyugatra fekszik Afrika partjaitól. A világ második legkedveltebb desztinációja, igazi paradicsom az év minden szakában, kitűnő lehetőség kisgyermekekkel vagy idősekkel együttutazóknak. A csodálatos tengerparti részeket gazdag növényvilág dísziti. A Teide, a sziget szívében elterülő hegy Tenerife egyik büszkesége. Az őslakosok, a guancsok nyelvén Tenerife azt jelentette „fehér hegy”. A kifejezéssel a sziget közepéből kiemelkedő Pico del Teide hegyre utaltak, mely Spanyolország legmagasabb csúcsa, és két eltérő klímájú r...


További részletek

Legkedvezőbb ár:

Ajánlat elérhetősége:igen

A rendszerünkben elérhető információk folyamatosan változnak, frissülnek, ezért legjobb szándékunk ellenére is előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak. Ennek megfelelően fenntartjuk a jogot, hogy ezeket előzetes figyelmeztetés nélkül helyesbítsük. A megadott árak tájékoztató jellegűek és a szabad férőhelyek függvényében, időszaktól függően bizonyos mértékben változhatnak!

További információk

Tenerife
Tenerife, a Kanári-szigetek egyik szigete, La Gomera és Gran Canaria között helyezkedik el, 300 km-re nyugatra fekszik Afrika partjaitól. A világ második legkedveltebb desztinációja, igazi paradicsom az év minden szakában, kitűnő lehetőség kisgyermekekkel vagy idősekkel együttutazóknak. A csodálatos tengerparti részeket gazdag növényvilág dísziti. A Teide, a sziget szívében elterülő hegy Tenerife egyik büszkesége. Az őslakosok, a guancsok nyelvén Tenerife azt jelentette „fehér hegy”. A kifejezéssel a sziget közepéből kiemelkedő Pico del Teide hegyre utaltak, mely Spanyolország legmagasabb csúcsa, és két eltérő klímájú részre osztja a szigetet.. A 3718 méter magas vulkán a nemzeti parkhoz tartozik, és minden évben több ezren látogatnak el hozzá. A sziget nagyon sokszínű, fenyőerdők, szurdokok, banán ültetvények, oszlopszerű sziklaalakzatok és a Szaharára emlékeztető száraz területek is találhatóak itt. Megmártózhatunk az Atlanti-óceánban, és szinte állandóan süt a nap. A különböző tengerszint feletti magasság, a gazdag vulkános talaj és az itteni éghajlat keveredése miatt Tenerife igazi paradicsom a botanikusok számára. Tenerife szigetén belül számos éghajlati különbséget fedezhetünk fel. Északkeleti irányból fújnak a nedvességet hozó passzát szelek, így az északi part csapadékosabb és felhősebb, mint a sziget más területei. A szélmentes Dél és Délnyugat Tenerife szárazabb és forróbb. Ezeken a területeken a napsütés egy évben meghaladja a 2500 órát.  A hőmérséklet nyáron 18-24 fok, télen 16-20 fok között van, bár a délutáni hőmérséklet mindkét évszakban magasabb, nyáron pedig a Szaharából érkező szél magas hőmérsékletet hoz, és jelentősen növelheti forróság érzetünket. Tenerife legkedveltebb része, a déli part. Olyan felkapott üdülőhelyek találhatóak itt, mint Playa de las Américas és Los Cristianos. Bőven van szórakozási lehetőség és pezsgő éjszakai élet. A kikapcsolódni vágyókat szórakoztató parkok, állandó napsütés, vízisport lehetőségek, golfpályák várják. A sziget északi részén található a legnyugodtabb üdülőhely, Puerto de la Cruz, melyet régi városok és gazdag növényvilág vesz körül. Sok látogató tölt el legalább egy napot a fővárosban Santa Cruz-ban. Kanári-szigetek lakossága napjainkban 1,6 millió fő körül van, kasztíliai spanyolt beszélnek, de az idegenforgalomban leginkább az angol használatos. Életritmusuk a Mediterrán országokénak felel meg.. A Kanári-szigetek, így Tenerife is egész évben nyüzsgő életet él! Februárban például a szigetet a Karnevál hangulata tartja lázban, amely legalább annyira buja és eseményekben gazdag, mint Rio de Janeiro híres karneválja. A szigeten két repülőtér van, a déli Reina Sofia nemzetközi repülőtér, és az északi Los Rodeos, mely inkább a belföldi járatokat fogadja. Teneriféről komp jár a többi szigetre, a buszközlekedést a TITSA társaság biztosítja.

Regency Resorts
Regency Resorts Club Hotelünk immár 3 évtizede fogadja vendégeit a Kanári-szigetek gyöngyszemén, Tenerife szigetén az itt megszállók legnagyobb megelégedésére! Az elmúlt évtizedek tapasztalatait felhasználva igyekszik a kedves vendégek igényeit a legmegfelelőbben kielégíteni. Apartman-Hotelünkhöz 5 üdülőkomplexum tartozik, mindegyik magas színvonalon berendezett, szépen bútorozott, önellátásra, és kisgyermekek nyaraltatására teljes mértékben alkalmasak! Az apartmanok mindegyike rendelkezik kompletten berendezett konyhával, sütő, szagelszívó, kávéfőző, étkészletek, edények stb. állnak az önellátó étkezést választó kedves családok rendelkezésére. Édesvizes medence mindegyik apartmanhoz tartozik, és minden apartman-komplexum kertjéből kilátás nyílik az Atlanti-óceánra. A Regency Club-ban minden este változatos programok szórakoztatják a pihenni vágyókat. A programokon minden kedves vendégünk ingyenes részt vehet, természetesen azok is, akik nem a Regency Club-ban szállnak meg. A Regency Resorts Club Hotel mindegyike Tenerife legkedveltebb részén, a déli üdülőközpontban, Playa de las Americastól pár percre, Tenerife déli repterétől (Reina Sofia, Tenerife SUR – TFS) pedig kb. 15 perc autó útra helyezkedik el. Playa de las Americas igazi mediterrán jellegű üdülőváros. Pálmafával szegélyezett sétálóutcák, klubok, éttermek, bárok, szórakozóhelyek várják a kikapcsolódni vágyókat. Apartmanjainktól az óceán part, és a hangulatos parti sétány rövid, kb. 10 perc kényelmes sétára elérhető, kivéve a Country Club nevű Hotelünktől, melytől autóval, 2-4 perc alatt lehet megközelíteni a legközelebbi strandokat. A Country Club bali stílusban felépült, luxuskörnyezete viszont kárpótolja az itt megszálló kedves vendégeinket a kicsit távolabbi elhelyezkedésért! Amennyiben a kedves utasok itt kapnának elhelyezést, de autót nem szeretnének bérelni,akkor a Regency Resorts ingyenes buszjáratait – naponta többször  közlekednek-  igénybe tudják venni az apartmanok és az Óceán közötti utazásra. Érkezésükkor kedves, magyar kollégáink várják Önöket, akikhez bizalommal fordulhatnak  nyaralásuk alatt! Bármelyik apartmanban is kapják egy hetes ingyenes szállásukat, mindenhol minőségi szállás és kedves személyzet várja Önöket, ezzel is hozzájárulva, hogy felejthetetlen élményekkel térjenek haza a Kanári-szigetekről!

Foglaláshoz lépjen be !

Belépési útmutató

• Belépéshez kérjük, hogy kattintson az „Utazási Kártya ügyfélkapu” mezőre
• Az ezt követően megjelenő mezőkbe írja be a kártyabirtokos nevét és egyedi azonosítóját
• A „Kártyabirtokos” mezőbe minden esetben a kártyán szereplő név, vagyis a kártyabirtokos neve kerül (szóközzel elválasztva)
• Az „Azonosító” mezőbe a kártyabirtokos egyedi Go azonosítója kerül (hat számjegy)
• Végezetül kattintson a „Belépés” gombra