Gyula
Magyarország


7.225 Ft-tól
Fő/ éj

Tenerife
Spanyolország


33 900 Ft-tól
Fő/7 éj

Harkány
Magyarország


5 400 Ft-tól
Fő/ éj

Visegrá...
Magyarország


6 200 Ft-tól
Fő/ éj

Filozófia


Tapasztalataink azt mutatják, hogy a mindennapokban méltatlanul háttérbe szorult az üdülés, az utazás gondolata és ezzel együtt az az alapvető igényünk, hogy világot lássunk, új élményekre tegyünk szert.
Egyik legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy évtizedes szakmai tapasztalatunk és elhivatottságunk segítségével mindenki számára kimagasló színvonalon, ugyanakkor megfizethető áron biztosítsunk utazási szolgáltatásokat. Tevékenységünk során tudatosan törekszünk arra, hogy a GO márkanév mindenki számára ugyanazt jelentse: megfelelő ár-érték arány, minőség, színvonal az utazási piac minden területén.
Termékeink és szolgáltatásaink kialakításakor nagy gondot fordítunk arra, hogy azok a lehető legjobban illeszkedjenek ügyfeleink mindenkori üdülési igényeihez, utazási szokásaihoz. Hiszünk abban, hogy komoly szakmai munkával, az ügyfeleinkkel való együtt gondolkodással olyan üdülési megoldásokat hozhatunk létre, amelyek hosszú távon is garanciát nyújtanak a színvonalas, minden igényt kielégítő üdülésekre.

Belépési útmutató

• Belépéshez kérjük, hogy kattintson az „Utazási Kártya ügyfélkapu” mezőre
• Az ezt követően megjelenő mezőkbe írja be a kártyabirtokos nevét és egyedi azonosítóját
• A „Kártyabirtokos” mezőbe minden esetben a kártyán szereplő név, vagyis a kártyabirtokos neve kerül (szóközzel elválasztva)
• Az „Azonosító” mezőbe a kártyabirtokos egyedi Go azonosítója kerül (hat számjegy)
• Végezetül kattintson a „Belépés” gombra